Nerja viert Día Mundial del Turismo

NERJA – In Nerja wordt donderdag 27 september voor de derde keer de internationale dag van het toerisme gevierd. Dit gebeurt onder meer met een plechtigheid (aanvang 18.00 uur) op het gemeentehuis, waarbij onder meer de Zweedse actrice Christina Schollin (benoemd tot ‘Turista de Honor 2018’ vanwege haar activiteiten op het gebied van promotie voor de kustplaats) zal verhalen over de charmes van Nerja.

Daarna worden de activiteiten vervolgd op het Balcón de Europa met onder meer een postume erkenning aan Antonio Mercero. Deze producer zette Nerja met het maken van de tv-serie Verano Azul op de internationale en toeristische kaart. Mercero overleed begin maart van dit jaar op 82-jarige leeftijd. De avond wordt afgesloten met een concert van de, uit Nerja afkomstige,  artiest Antonio Cortés, die zijn nieuwe album ‘Desesperado’ zal presenteren.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s