Afsluiting Jazz at the Beach in Nerja

NERJA – Het muziekevenement Jazz at the Beach in Nerja wordt donderdagavond 27 september afgesloten door de formatie Juanma Nieto & Friends. Het is de vierde aflevering uit een reeks van vier, waarbij eerder het duo Daniel Amat en Francis Posé, het Juan Galiardo Quartet en de formatie The Blue Sounds hun muzikale kwaliteiten ten gehore brachten.

Zoals eerder deze maand zijn er ook op donderdag 27 september twee optredens voorzien, één om 19.30 uur en een tweede optreden om 21.00 uur. Dit gebeurt bij Restaurante Playa & Sol, de cyclus is georganiseerd door de stichting Ventana Abierta.

Nerja Jazz at the beach 20180912

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s