Tienduizend bezoekers voor derde editie muziekfestival Nerja

NERJA – De derde editie van het Chanquete World Music-festival heeft dit jaar meer dan tienduizend bezoekers naar het Playazo-strand tussen Nerja en Punta Lara getrokken. Dit stelt de gemeente Nerja in een persbericht, waarin verder gewag wordt gemaakt van ‘een succes’, een toename van het aantal buitenlandse toeristen en een ‘aanzienlijke verbetering van alle voorzieningen ten opzichte van de twee eerdere edities’.

Het festival werd zaterdagmiddag rond 16.00 uur geopend met een optreden van de, uit regionale artiesten, gevormde band Arte Medusa. Daarna betraden tot ruim 05.00 uur in de vroege zondagochtend vijftien bands en artiesten het podium.

Nerja Chanquete World Music 2018 AN

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s