Flamencoshow in Frigiliana

FRIGILIANA – In het Casa del Apero van het bergdorp Frigiliana (zo’n vijf killometer landinwaarts vanaf Nerja) treedt vrijdag 21 september de flamencogroep Samaruco Flamenco op. Het optreden in het Casa del Apero (te vinden aan de Calle Cuesta del Apero) begint om 21.00 uur en duurt tot circa 23.00 uur.

Samaruco Flamenco combineert de traditionele flamencodans met hedendaagse invloeden. De groep bestaat uit zangeres Carmen Ruiz, danseres Rebecca Lauret, gitarist Rubén Portillo, violist Emilio Martín en drummer Alex Otero.

Frigiliana Apero Flamenco

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s