Banda de Música de Nerja op festival Alhaurín

NERJA – De Banda de Música de Nerja is één van de bands die optreedt tijdens de 21e editie van het ‘Certamen de Bandas de Música Villa de Alhaurín EL Grande’ op zaterdag 15 september. Het prestigieuze festival begint zaterdagavond om 21.15 uur.

Naast de landelijk bekende muziekband uit Nerja treden onder meer de Banda Juvenil de Música de la Cruz de Humiledero uit Málaga en de Banda Sinfónica de la Real Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno uit Alhaurín El Grande op. Het festival vindt plaats aan de Plazoleta de San Sebastián.

Alhaurin Certamen 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s