Vélez-Málaga viert Feria San Miguel

VELEZ-MALAGA – Het jaarlijkse en vierdaagse Feria San Miguel van de kustplaats Vélez-Málaga staat dit jaar van donderdag 27 tot en met zondag 30 september op de rol. Het gros van de activiteiten speelt zich af rond de Paseo de Andalucía.

Op dinsdag 25 september is er al (aanvang 22.30 uur) een optreden van de artiest Arcángel als aftrap van het jaarlijkse Feria. Gedurende de volgende dagen treden onder meer de band Siempre Así en de artiesten Antonio José, Javier Ojeda en Marisol op in Vélez-Málaga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s