UD Almería knikkert Málaga CF uit Copa del Rey

MALAGA – In de tweede ronde om de Copa del Rey, de Spaanse voetbalbeker, heeft het Andalusische Málaga CF een gevoelige thuisnederlaag geleden tegen streekgenoot UD Almeria. In het La Rosaleda-stadion van Málaga nam de thuisclub op slag van rust weliswaar de leiding via een benutte strafschop, maar het bezoekende Almería stelde in de tweede speelhelft orde op zaken en trok met 1-2 de overwinning naar zich toe.

Het afgelopen seizoen uit de Primera División gedegradeerde Málaga, dit seizoen na vier wedstrijden zonder puntverlies de trotse lijstaanvoerder in de Segunda División, kwam aan het einde van de eerste helft nog wel op voorsprong door een benutte strafschop van Héctor Hernández. Na twintig minuten spelen in de tweede helft tekende Sekou Gassama voor de gelijkmaker, Adrián Hernández Montoro scoorde twaalf minuten voor tijd namens Almería de winnende treffer.

Malaka Fans

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s