Tweede optreden in serie ‘Jazz on the Beach’ op Playa Burriana

NERJA – Op het strand van Burriana in Nerja is gedurende de maand september iedere donderdagavond live jazzmuziek te beluisteren. De optredens vinden plaats bij Restaurante Playa & Sol en zijn georganiseerd door de stichting Ventana Abierta.

De reeks begon op donderdag 6 september met Daniel Amat en Francis Posé, deze week is het de beurt aan het Juan Galiardo Quartet. Op donderdag 20 september volgt een optreden van The Blue Sounds, de reeks wordt op 27 september afgesloten door de formatie Juanma Nieto & Friends. Er zijn telkens twee optredens per avond voorzien, één om 19.30 uur en een tweede optreden om 21.00 uur.

Nerja Jazz at the beach 20180912

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s