Jamsessies in Casa María Torrox

TORROX – Vanaf september is er iedere maandagavond een avontuurlijke jamsessie bij bar Casa María in Torrox-Park. Het avontuurlijke begint al bij de zoektocht naar Casa María zelf, dat is ‘verstopt’ achter de camping van Torrox-Park.

Het sfeervolle Casa Maria is te vinden aan de Carril de Carlaja Paco de Alburguite 345 in Torrox-Park. Op maandagavonden tussen 23. 00 uur en 02.00 uur staan daar jamsessions geprogrammeerd, waarbij de muzikanten in hun eigen instrumenten moeten voorzien.

Torrox Casa Maria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s