Proyecto Mandarina treedt op in Maro

MARO – De rond Nerja enorm populaire band Proyecto Mandarina vormt vrijdagavond 7 september de hoofdact van het Feria de Maro (Feria de las Maravillas). De band treedt vanaf 23.30 uur op in de feesttent aan het kerkplein van Maro.

Proyecto Mandarina werd in 2016 opgericht en is samengesteld uit zangeres Blanca Pomar Herrero, gitarist Javier Martin ‘Shoei’, saxofonist Walter Algarín, David Palomas Gómez (trombone), trompettist Antonio López Pinto, bassist Daro Gallo en drummer Rog. Projecto Mandarina voegt verschillende muziekstijlen samen en vult deze aan met meer ‘hedendaagse klanken’.

Het Feria de las Maravillas begint vandaag (donderdag 6 september) om 13.00 uur met een tocht van de Brass Town Band door de straten van Maro als aankondiging dat het jaarlijkse feest is begonnen.

Naast veel muziek en dans kent het Feria de las Maravillas jaarlijks de verkiezingen tot dorpskoningin- en koning, is er een middag waarop kinderen voor gereduceerde tarieven gebruik kunnen maken van de diverse (kermis)attracties en vindt er een processie plaats ter ere van de plaatselijke beschermheilige.

De activiteiten gaan zowel vrijdag- als zaterdagavond door tot circa 03.00 uur in de nacht.

Maro Feria Proyecto Mandarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s