Biblioplayas opnieuw een succes

NERJA – De Biblioplayas, uitgiftepunten voor het uitlenen van boeken en magazines, waren ook deze zomer in de zesde uitgave van dit project een succes in Nerja. Naast leesvoer verzorgden de drie vestigingen (verdeeld over de diverse stranden van Nerja) van de Biblioplayas ook de uitgifte van diverse strandspelen als bowlen, jeu de boules en andere balspelen alsmede teken- en kleurwedstrijden voor de jeugd.

Vooral de vestiging op het strand van Playa Burriana bleek bijzonder in trek bij, voornamelijk, buitenlandse toeristen. Er werden meer dan vijfhonderd boeken uitgeleend, zo stelt de gemeente in eerste evaluatie.

Nerja Bibilioplaya AN

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s