Warmte houdt aan rond Nerja

NERJA – Terwijl in Nederland en België de zomer de eerste tekenen van verval begint te vertonen wil deze in en rond Nerja voorlopig van geen wijken weten. De komende dagen regeert de zon en lopen de temperaturen op naar een, gemiddelde, dagtemperatuur van 31 graden Celsius.

Wel is daarbij sprake van lichte bewolking terwijl de wind de komende dagen verstek laat gaan. Dit voorspelt het  Spaanse weerstation Aemet (Agenciá Estatal de Meterología). De temperatuur van het zeewater schommelt daarbij momenteel rond de 23 graden.

Nerja Weer 20180827

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s