Chamber Jazz Duet op Cangrejos

NERJA – De formatie Chamber Jazz Duet treedt maandagavond 27 augustus op tijdens de evenementenserie Verano en los Cangrejos in Nerja. Het duo brengt jazz-muziek door middel van de combinatie contrabas en piano. Eerder trad het Chamber Jazz Duet onder mee op bij jazzfestivals in Antequera, Marbella en het Finse Helsinki.

‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan muziek-, dans- en culturele evenementen en wordt ieder jaar gedurende de laatste dagen van de maand juli en geheel augustus gehouden op het Plaza de la Fabricá de los Cangrejos van Nerja. Het optreden begint rond 22.00 uur.

Nerja Verano en Cangrejos 20180826

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s