Kwart miljoen voor betere toegankelijkheid Río Chillar en Río Seco

NERJA – De gemeenteraad van Nerja is vandaag akkoord gegaan met het uittrekken van 270.000 euro ter verbetering van de toegankelijkheid van zowel de Río Chillar als de Río Seco. Door het verbeteren van de infrastructuur hoopt Nerja tegemoet te komen aan de gevolgen van de toeristische belangstelling voor beide rivieren.

Die trekken enorm veel wandelaars, die langs en door de rivieren trekken. Met name de wandeling langs en door de Río Chillar trekt veel toeristen ’s zomers naar het fraaie gebied tussen Nerja en Frigiliana.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s