Feria de Málaga begint zaterdag

MALAGA – Het Feria de Málaga staat dit jaar van zaterdag 11 tot en met zondag 19 augustus op de rol. De opening vindt plaats met wat officiële plechtigheden en een aansluitend vuurwerk op het strand La Malagueta, rond middernacht (van vrijdag 10 op zaterdag 11 augustus). Daarbij is een optreden van de uit Málaga afkomstige zangeres Vanessa Martín bij te wonen,

Het programma kent dagelijks activiteiten in de binnenstad van Málaga, ’s avonds verleggen de festiviteiten zich naar het centrale feestterrein (gelegen naast de A7 richting Torremolinos). Daar wordt standaard tot in de ochtenduren doorgefeest, waarbij bezoekers met taxi’s en speciale bussen van en naar het centrum worden vervoerd.

Een groot deel van de concerten is gratis bij te wonen. Het complete programma is te vinden op de website http://feria.malaga.eu .

Malaga Feria 2018 logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s