Tres Culturas Frigiliana mikt op 40.000 bezoekers

FRIGILIANA – Het multi-cuturele Festival Frigiliana 3 Culturas hoopt dit jaar de grens van 40.000 bezoekers te overschrijden. Dit stelden toerisme-wethouder Carmen Cerezo en burgemeester Alejandro Herrero tijdens de presentatie van de plannen voor de dertiende editie van ‘hun’ festival in Málaga. Vorig jaar bezochten meer dan 35.000 mensen het jaarlijkse spektakel in het naast Nerja gelegen bergdorp.

Het evenement staat dit jaar op de rol donderdag van 23 tot en met zondag 26 augustus. Gedurende het festival zijn er dagelijks tal van activiteiten met straatmuzikanten, steltlopers en buikdanseressen die door de straten van het dorp zwerven; workshops, tapasroutes, activiteiten voor kinderen en een reeks aan concerten en andere optredens.

Foto’s: archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s