Zaterdag demonstratie tegen sluiting APA Nerja

NERJA – Op het Balcón de Europa in Nerja wordt zaterdagavond 28 juli een demonstratie gehouden tegen de dreigende sluiting van de hondenopvang APA Nerja. Vorige week werd deze demonstratie op het laatste moment afgelast wegens het ontbreken van de benodigde vergunningen.

De demonstratie begint om 19.00 uur ’s avonds en duurt maximaal drie uur. De stichting APA wordt plots gedwongen om binnen een tijdsbestek van twee weken een ander onderkomen te vinden voor de circa vijftig honden die momenteel in de opvang verblijven. Het betreft allemaal dieren die in het verleden zijn gered nadat ze waren achtergelaten of mishandeld.

Nerja APA demo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s