Coverband Queen of Magic speelt in Parque El Majuelo

ALMUNECAR – De coverband Queen of Magic speelt maandagavond 30 juli nummers van de legendarische band Queen in het Parque El Majuelo van de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja. Het optreden begint om 22.30 uur en duurt tot circa 01.00 uur.

In het bijprogramma brengt de Coverland Band nummers van artiesten als Michael Jackson, Stevie Wonder, Bruno Mars, Prince, Joe Cocker, Eric Clapton en Amy Winehouse ten gehore. Kaarten zijn vanaf 15 euro per persoon in de voorverkoop te bestellen via het internatadres https://produccioneslacochera.com/eventos/ .

Almunecar Queen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s