Zwemwedstrijden vanaf Playa Burriana

NERJA – Naar schatting zo’n tweehonderd zwemmers maken op zondag 5 augustus hun opwachting op het strand van Burriana in Nerja om deel te nemen aan de ‘XXII Travesía a Nado Ciudad de Nerja’. Deze jaarlijkse zwemwedstrijd in de Middellandse Zee gaat over een afstand van circa 1200 meter voor volwassenen en 500 meter voor de jongerencategorieën.

Het aantal deelnemers is beperkt: bij de volwassenen mogen er maximaal 200 zwemmers vertrekken, voor de jongerencategorie is de grens gesteld op 75 deelnemers. Het inschrijfgeld bedraagt 3,50 per persoon. De start is rond 11.00 uur in de ochtend voor de jeugdcategorie, de wedstrijd voor volwassenen begint een half uur later . Informatie (beperkt) en inschrijvingsmogelijkheden zijn te vinden op de website http://dorsalchip.es/ . Inschrijven kan online tot en met donderdag 2 augustus (deadline 14.00 uur).

Nerja Zwemwedstrijden Burriana 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s