Verkiezingsstrijd tot ‘Reina y Mister’ Feria de Nerja

NERJA – De inschrijftermijn om mee te dingen naar de titel van ‘Reina y Mister’ van hét jaarlijkse dorpsfeest van Nerja (het Feria de Nerja, dit jaar van dinsdag 9 tot en met zaterdag 13 oktober) is deze week geopend.

Potentiële kandidaten dienen minimaal zeventien jaar oud te zijn en minstens twee jaar woonachtig te zijn in Nerja. Inschrijfformulieren en de bijbehorende voorwaarden zijn, na overlegging van de benodigde persoons- en inschrijvingsbewijzen, verkrijgbaar bij Fotos Guerrero aan de Calle la Cruz 8 en Grana y Oro aan de Calle Pintada 66 of via het emailadres ferianerja2018@gmail.com. Aan de verkiezingsstrijd is qua deelname een limiet gesteld van twaalf vrouwen en twaalf mannen.

Het gros van de activiteiten tijdens het Feria de Nerja speelt zich op en rond het kermisterrein, waarbij de grote Carabeo-parkeerplaats wordt omgetoverd in een plek vol met kermisattracties en feesttenten. De grote gemeentelijke feesttent, waar de naast officiële opening en de verkiezingen tot koningin en prins van het Feria ook alle hoofdacts plaatsvinden, is ieder jaar gevestigd op het Plaza de España.

Nerja Feria 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s