Expo ‘Sentimientos’ in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja (gevestigd aan de Calle Almirante Ferrándiz, in de volksmond Calle Cristo genoemd) wordt van vrijdag 29 juni tot en met zaterdag 14 juli de expositie ‘Sentimientos’ met werken van de kunstenaar Francisco Gumersindo getoond.

Gumersindo werd geboren in Cómpeta en groeide op in Frigiliana. Eerder hield hij exposities in Marbella, Torrox, Vélez-Málaga en Frigiliana. De expositie ‘Sentimientos’ in de Sala Municipal is dagelijks te bezoeken tussen 11.30-14.00 en 19.00-22.30 uur.

Nerja Sala Municipal Sentimientos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s