Belg opgepakt na fraudepraktijken in Nerja

NERJA – Agenten van de Guardia Civil hebben op Tenerife een Belg (leeftijd is niet vrijgegeven) opgepakt die wordt verdacht van minimaal twee gevallen van fraude in Nerja. Het gaat daarbij om een klusjesman, die reparaties uitvoerde en deze niet afmaakte.

Toen de slachtoffers probeerden contact met hem te zoeken bleek de Belg met de hem ter beschikking gestelde budget-gelden te zijn gevlucht naar Tenerife, waar hij afgelopen week werd opgepakt en vastgezet in afwachting van de lopende onderzoeken.

policia 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s