Tijdelijke sluiting Angustias-kerk wegens onderhoud

NERJA – De kerk Ermita de Nuestra Señora de las Angustias in Nerja is vanaf vrijdag 22 juni voor nog onbepaalde tijd gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Het beeld van de lokale beschermheilige verhuist voor enkele weken naar een andere locatie, om eventuele beschadigingen tijdens de verbouwing tegen te gaan.

Dit laatste gebeurt met een plechtige processie, waarbij het beeld van de Nuestra Señora de las Angustias op zaterdagavond 30 juni door de straten van Nerja naar de Iglesia de San Miguel wordt gedragen.

Nerja Angustias

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s