Noche Romántica Frigiliana

FRIGILIANA – Voor de enkeling die niet is gecharmeerd van de jaarlijkse viering van la Noche de San Juan op zaterdag 23 juni aan de kust, biedt het bergdorp Frigiliana dezelfde nacht een alternatief met de ‘Noche Romántica Frigiliana’.

Deze begint om 21.00 bij organisator ‘La Domadora y el León Cervezas Artesanes’ aan de Calle Real 38 in Frigiliana met een bierproeverij, om 22.30 uur gevolgd door een nachtelijke en uitgestippelde wandelroute door de fraaie straatjes van het dorp.

Frigiliana Noche Romantico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s