Galas ´Fin de Curso´ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja zijn deze week de jaarlijkse ‘Galas Fin de Curso’ te zien. Het betreft uitvoeringen van leerlingen aan de Escuela Municipal de Música y Danza. De reeks begint dinsdagavond 19 juni met de muziekstudenten, die dan hun vorderingen tonen aan het opgekomen publiek (aanvang 19.00 uur).

Op woensdag 20 juni is de beurt aan de studenten van de dansafdeling van de gemeentelijke school, met shows die om respectievelijk 19.00 uur en 20.00 uur beginnen. Toegangskaarten kosten één euro per stuk.

Nerja CCN Escuela Musica y Danza 2018 seizoenafsluiting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s