Barbara Hendricks opent Festival de Música y Danza

NERJA/MARO – In en rond de Grotten van Nerja wordt dit jaar tussen zaterdag 16 juni en donderdag 19 juli de 59ste editie van het Festival de Internacional de Música y Danza gehouden. De grotten staan bij muziekliefhebbers bekend vanwege hun ongekende akoestiek, waardoor ieder muzikaal optreden iets extra’s heeft naast de fraaie omgeving.

De openingsact komt op zaterdag 16 juni voor rekening van de Amerikaanse sopraan Barbara Hendricks (entreekaarten beschikbaar voor 55 euro per persoon). Op vrijdag 29 juni is het de beurt aan het flamencogezelschap van Manuel Liñan met de show ‘Nómada’ (in de tuinen rond de Grotten), het bijwonen van dit optreden kost 20 euro per persoon.

Op donderdag 5 juli brengt het Orquesta Sinfónica Provincial de Málaga onder meer werken van de componisten Beethoven en Dvorák ten gehore op het Plaza d’España in Nerja. Dit optreden is gratis toegankelijk.

Het vierde optreden (20 euro per persoon) in de reeks komt op vrijdag 13 juli voor rekening voor de Cubaanse (jazz)saxofonist Paquito D’Rivera, die samen met het Pepe Rivero Trío tijdens zijn 70e verjaardag optreedt in de tuinen naast de Grotten. De reeks wordt op donderdag 19 juli afgesloten met een optreden van de pianist Javier Perianes in de Grotten van Nerja, waar wél liefst 55 euro per persoon voor neergeteld moet worden om dit bij te wonen.

Meer info is te vinden op website http://www.cuevadenerja.es .

Foto © Archief NerjaDigitaal.com

ConcertGrotNerja3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s