Band Proyecto Mandarina treedt op in Torrox

TORROX – De lokale band ‘Proyecto Mandarina’ treedt zaterdag 2 juni op in de Safari Bar de Copas aan de Paseo Marítimo Ferrara van Torrox. De band bestaat uit musici uit Nerja en omstreken en geniet een grote populariteit in de regio.

Proyecto Mandarina werd in 2016 opgericht en is samengesteld uit zangeres Blanca Pomar Herrero, gitarist Javier Martin ‘Shoei’, saxofonist Walter Algarín, David Palomas Gómez (trombone), trompettist Antonio López Pinto, bassist Daro Gallo en drummer Rog. Projecto Mandarina voegt verschillende muziekstijlen samen en vult deze aan met meer ‘hedendaagse klanken’. Het optreden begint zaterdag om 19.30 uur.

Torrox Safari Proyecto Mandarina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s