Feria Gastronómica Almuñécar

ALMUNECAR – In de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja, staat van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni de twintigste editie van het jaarlijkse Feria Gastronómica op het programma.

Dit gastronomisch evenement speelt zich af in het stadspark El Majuelo. Het Feria Gastronómica is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de absolute trekpleisters qua feesten aan de Costa del Sol. De eerste activiteiten staan op vrijdag 8 juni gepland vanaf 13.00 uur, deze duren tot middernacht.

Op zaterdag begint het rond het middaguur, opnieuw tot circa middernacht. Op de afsluitende zondag zijn de tenten geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Meer dan twintig horecazaken participeren dit jaar aan het jaarlijkse Feria Gastronómica.

Almunecar Majuela Fiesta

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s