Film ‘The Post’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 30 mei  in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Post’ van de regisseur Steven Spielberg vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal is gebaseerd op de onthulling van de Pentagon Papers, geheime documenten over de oorlog in Vietnam. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep (als Katharine Graham, de uitgever van de krant Washington Post) en Tom Hanks (haar hoofdredacteur Ben Bradlee). De entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie), de vertoning begint om 19.00 uur.

Nerja Film The Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s