Eerste ‘Día de la Moto’ in Nerja

NERJA – Op zondag 10 juni wordt in Nerja de eerste uitgave van de Día de la Moto gehouden. Dit gebeurt met verzameling en start in het Parque Verano Azul, waarna de karavaan zich rond de middag in beweging zet in de richting van de Grotten van Nerja/Maro.

De inschrijving kan worden gedaan op de dag zelf in het Parque Verano Azul tussen 09.00 en 11.30 uur, het vertrek vindt plaats om 12.00 uur. De kosten bedragen 10 euro per inschrijving (inclusief een t-shirt van het evenement en paella op het terrein bij de Grotten).

Rond de klonk van 14.00 uur wordt in Maro paella geserveerd en is een live-muziek ter plekke. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan sponsoring van de uit Nerja afkomstige wegracer Manuel Alonso.

Nerja Dia de la Moto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s