Málaga CF roemloos ten onder tegen Alavés

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF is er in de voorlopig voorlaatste wedstrijd van de club op eigen terrein in de Primera Divisón zondagmiddag 6 mei niet in geslaagd een degelijk resultaat neer te zetten. De Andalusische formatie, al zeker van degradatie, ging in het eigen stadion La Rosaleda kansloos met 0-3 ten onder tegen het bezoekende Alavés.

De toon werd al na drie minuten spelen gezet, toen Alavés vroeg op voorsprong kwam via Manu García. Málaga had weliswaar een licht veldoverwicht, maar slaagde er niet in een echte vuist te maken. Halverwege de tweede helft besliste de middenmoter het duel door via treffers van Ermedin Demirovic (68ste minuut) en Ibai Gómez (70ste minuut) de eindstand naar 0-3 te tillen.

Malaga stadion 1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s