Film ‘Marshall’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 6 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Marshall’ van de regisseur Reginald Hudlin vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film vertelt het verhaal van de latere eerste zwarte rechter aan het Amerikaans hooggerechtshof op het moment dat hij (Thurgood Marshall) nog een advocaat was. De hoofdrollen in dit twee uur durende drama worden gespeeld door Chadwick Boseman, Kate Hudson, Dan Stevens en James Cromwell.

De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Marshall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s