Voorstellingen Circus Las Vegas op Playa Playazo

NERJA – Het circus Las Vegas heeft zijn tenten opgeslagen op het evenemententerrein aan het Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara. Daar worden van vrijdag 4 mei tot en met zondag 13 mei vrijwel dagelijks voorstellingen gegeven.

De eerste voorstelling vindt plaats op vrijdag 13 mei om 19.00 uur. Voor informatie en reserveringen: (0034) 622 025 941. De voorstellingen zijn dagelijks om 19.00 uur, op zaterdag zowel om 17.30 als 19.30 uur, op zondag om zowel 12.00 als 17.30 uur; op maandag 7 mei en dinsdag 8 mei is het circus gesloten.

Circus Las Vegas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s