El Varadero Bar houdt ‘Fundraising Day’

NERJA – Bij de El Varadero Bar (de vroegere Boatyard Bar)aan het Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara) staat zaterdag 5 mei een zogeheten ‘Fundraising Day’ op het programma. De opbrengsten zijn bestemd voor een weeshuis in Málaga en de dierenstichting APA Nerja.

Opgetreden wordt er onder meer door de Cover Girls, die acht verschillende acts brengen. Naast deze optredens zijn er springkastelen beschikbaar voor de jeugd en wordt er een (mini)markt gehouden. Ook is er een barbecue. Tickets kosten tien euro per persoon, de dag begint om 13.00 uur en duurt tot 01.00 uur ’s nachts.

Nerja Varadero Fundraising 20180505

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s