Día del Pedal La Viñuela

LA VINUELA – In de dorp La Viñuela, bij het gelijknamige grote meer op circa 25 kilometer van Nerja, staat zondag 29 april de tweede Día del Pedal op het programma. Daarbij leggen de deelnemers op tweewielers en vaak fraai uitgedost een vooraf uitgezet parcours af. Snelheid speelt daarbij geen enkele rol.

De start voor de langere afstand (9 kilometer) staat open voor iedereen van 10 jaar en ouder en vindt plaats om 10.00 uur bij de Cajamar-vestiging in La Viñuela. De korte route (2 kilometer) staat open voor kinderen onder de 10 jaar en is tussen 11.30 en 12.00 uur vanaf het park van La Viñuela. De inschrijvingskosten zijn 3 euro per persoon, waarvoor de deelnemer ook een Día del Pedal t-shirt ontvangt.

Vinuela Dia del Pedal 2018 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s