Tango-dansen bij Social Tango Club Nerja

NERJA – De Social Tango Club in Nerja houdt op vrijdagavonden cursussen Tango-dansen in Nerja. De lessen worden gegeven aan de Calle Antonio Míllon 12, deelname staat open voor danskoppels en singles van iedere nationaliteit.

Vrijdagavond staan er twee lessen op de rol: vanaf 21.00 een klas voor beginners (deze duurt tot circa 22.30 uur), voorafgaand (19.30-21.00 uur) is er een les voor gevorderden. Voor potentiële deelnemers zonder danspartner (dit dient wel opgegeven te worden op het moment van inschrijving) wordt door de Social Tango Club een geschikte danspartner gezocht.
Opgave kan via email (info@socialtangoclub.es) of telefonisch/WhatsApp: +34 632 323 470.

Nerja Tangodansen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s