Noches de Tango in Centro Cultural Nerja

NERJA – Gitarist Fernando Egozcue brengt op zaterdag 28 april zijn nieuwe tango show naar Nerja. Het optreden vindt plaats in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, waar het Fernando Egozcue Dúo samen met een aantal dansers een wervelende show gaat opvoeren.

Deze begint om 21.00 uur, toegangskaarten kosten 13 euro per persoon en zijn dagelijks verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural tussen 10 en 14 uur. Ook zijn er entreekaarten te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Noches de Tango 201804

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s