Film ‘Lady Bird’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 22 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Lady Bird’  van regisseur Greta Gerwig vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De komedie/drama-film duurt 93 minuten en gaat over Christine McPherson, een rebelse tiener in Sacramento (Californië) in 2002. Ze staat op het punt om af te studeren aan een conservatieve middelbare school en wil verder gaan studeren in New York. Hoofdrollen zijn er voor Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts en Lucas Hedges. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Lady_Bird_poster

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s