Film ‘Wonder’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 18 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Wonder’ van de regisseur Stephen Chbosky vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige jeugdroman van auteur R.J. Palacio en duurt  bijna twee uur, de hoofdrollen worden vertolkt door Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson. De dramafilm gaat over de jongen August ‘Auggie’ Pullman die is geboren met een misvormd gezicht en regelmatige tijd in het ziekenhuis moet doorbrengen terwijl hij tevens zijn draai tracht te vinden in een nieuwe school.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Wonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s