Málaga CF nipt ten onder tegen Real Madrid

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF heeft in het eigen stadion La Rosaleda tegen Real Madrid niet weten te stunten, al kwam de club (hekkensluiter in de Primera División en vrijwel zekere degradant) daar in blessuretijd nog wél dicht bij. De Andalusische formatie hikte lang tegen een 0-2 achterstand aan tot Diego Rolan diep in de extra tijd de aansluitingstreffer liet optekenen. Verder dan 1-2 kwam Málaga echter niet.

Voormalig Málaga-speler Isco zette Madrid na 29 minuten op een 0-1 voorsprong en tekende daarmee voor de ruststand. Na de pauze (69ste minuut) verdubbelde de Braziliaan Carlos Casemiro de voorsprong voor Madrid, diep in de extra tijd zorgde Diego Rolan voor de aansluittreffer.

Malaga-Real

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s