Einde regenperiode in zicht

NERJA – De ongebruikelijke regenperiode die Nerja al een maand in zijn greep houdt, lijkt in zicht. Vandaag voorzien de weerkundigen van Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) tot de avonduren nog kans op buien, vanaf circa 18.00 uur is het volgens hen voorlopig over met de natte periode.

Voor de komende week wordt er wel bewolking verwacht maar zal de zon zich met grote regelmaat laten zien. De temperaturen schommelen daarbij rond de 20 graden Celsius overdag, wel is er vooral in het aanstaande weekeinde sprake van een matige tot forse wind.

Weer20180413

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s