Ruta de la Tapa Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – In Vélez-Málaga, een kustplaats op zo’n twintig kilometer afstand van Nerja, staat deze maand de ‘7e Ruta de la Tapa’ op de rol. De tapasroute is geldig van vrijdag 13 tot en met zondag 29 april.

Bij alle deelnemende tapasbars is dan een drankje met een tapa voor 2,50 euro verkrijgbaar. Iedere tapasbar heeft daarbij zijn eigen specialiteit. De route is georganiseerd door de lokale winkeliersvereniging ACEV, informatie is verkrijgbaar bij de lokale VVV. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal deelnemende etablissementen dit jaar verder gestegen.

Ruta de la Tapa 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s