Eredivisie-kraker in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 31ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Dé kraker in de eredivisie is aanstaand weekeinde de onderlinge wedstrijd tussen PSV en Ajax in Eindhoven (zondag 15 april, aanvang 16.45 uur), waarin PSV de beslissing richting landstitel kan forceren. Bij winst is het kampioenschap voor PSV een feit, bij ieder ander resultaat wordt die beslissing nog even uitgesteld. PSV voert momenteel de ranglijst aan met een voorsprong van zeven punten op Ajax en nog vier speelrondes voor de boeg.

Onderin vecht FC Twente zondag voor één van de laatste kansen op (rechtstreeks) lijfsbehoud. Daarvoor moet dan wel gewonnen worden in de uitwedstrijd (zaterdag 14 april, 18.30 uur) tegen de gedegen middenmoter ADO Den Haag.

Ook in Spanje nadert de voetbalcompetitie zijn einde en lijkt Málaga CF bezig aan haar zwanenzang in de Primera División. De Andalusische club staat stijf onderaan met slechts 17 punten uit 31 wedstrijden. De afstand met de huidige nummer zeventien van de stand, Levante bedraagt al veertien punten.

In Spanje degraderen de laatste drie ploegen en is er van een nacompetitie zoals in Nederland geen sprake, wél zijn er nog zeven wedstrijden te gaan. De eerste horde in deze schier onmogelijke klus is er voor Málaga één van formaat: zondag 15 april (aftrap 20.45 uur) komt topclub Real Madrid op bezoek. Ook deze wedstrijd is live te volgen bij El Fuego.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s