Spaanse overheid trekt 2,3 miljoen uit voor nieuwe waterzuivering in Nerja

NERJA – De Spaanse overheid trekt 2,3 miljoen euro aan subsidiegelden uit, om nog dit jaar een einde te maken aan het jarenlange geharrewar rond de komst van een nieuwe waterzuiveringsinstallatie in Nerja.

Dit meldt de politieke partij PP in een persbericht. Daarmee grijpt de staat in om een al meer dan tien jaar durende en slepende kwestie eindelijk op te lossen. Met de toekenning van deze subsidie kan het waterzuiveringsprobleem eindelijk worden opgelost en wordt het imago van Nerja als populaire badplaats aan de Costa del Sol weer hersteld.

Het imago van Nerja heeft de laatste jaren een fikse deuk opgelopen door de ‘soap’ rond de komst van een nieuwe waterzuivering, waarbij telkens weer wat mis ging nadat er wederom een nieuw project was gestart. De overheid wijst daarmee ook de Junta de Andalucía terecht, die het project veel te lang heeft laten slepen.

Nerja Waterzuivering AN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s