Jazz en poëzie in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja, gevestigd aan de Calle Granada 45 in het centrum, staat vrijdag 13 april een “Jazz y poesía”-optreden op de rol. Dit begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur, de entreeprijs bedraagt tien euro per persoon.

Het poëzie-gedeelte komt voor rekening van Tomás Hernández Molina, de jazzband bestaat uit de pianist Daniel Amat, drummer Juanma Nieto, Juan Masana Moya op basgitaar en de saxofonist Pablo Garcia Vega. Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via het internetadres https://entradas.mientrada.net of aan de kassa’s van het Centro Cultural.

Nerja CCN JazzyPoesia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s