Fundraising Day bij Boatyard Bar

NERJA – Bij de Boatyard Bar aan het Playa Playaza tussen Nerja en Punta Lara wordt op zaterdag 5 mei een zogeheten Fundraising Day gehouden, waarbij een deel van de opbrengsten ten goede komt aan een weeshuis in Málaga en de stichting A.P.A. Nerja (opvang van zwerfdieren).

Naast optredens van diverse bands (onder meer de regionaal bekende Flying Dolphins en de band Flashtime) zijn er springkastelen beschikbaar voor de jeugd en wordt er een (mini)markt gehouden. Ook is er een barbecue. Tickets kosten tien euro per persoon, de dag begint om 13.00 uur en duurt tot 01.00 uur ’s nachts.

Nerja Varadero Fundraising

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s