Competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 30ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdag 7 april in Alkmaar een uitwedstrijd  (aftrap 19.45 uur) tegen nummer drie AZ, nummer vier Feyenoord speelt een dag later een uitwedstrijd in Enschede tegen de huidige hekkensluiter FC Twente (aanvang 14.30 uur). Ajax (tweede op inmiddels zeven punten van koploper PSV) staat dezelfde dag op eigen veld tegenover Heracles Almelo (elfde in de stand, aftrap 16.45 uur).

Op vrijdag 6 april wordt ook de wedstrijd in de Spaanse ‘La Liga’ tussen beide degradatiekandidaten Deportivo La Coruña en Málaga CF getoond (aanvang 21.00 uur). Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

tv camera malaga 2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s