‘Charity Fun Night’ bij Chiki Beach Algarrobo

ALGARROBO – Een ‘Charity Fun Night’ staat voor vrijdag 27 april geprogrammeerd bij bar Chiki Beach in Algarrobo, een kustplaats op zo’n dertig kilometer afstand van Nerja gelegen. Een deel van de opbrengst is bestemd voor instellingen die zich bekommeren over het welzijn van (zwerf)dieren aan de Costa del Sol. De entreeprijs is 25 euro per persoon.

Daarvoor krijgen de bezoekers (dresscode: geheel in het wit) een welkomstdrankje, toegang tot het speciale buffet, live muziek van Los Ninos De Ivan en diverse soorten van vermaak. De avond begint om 18.30 uur. Meer informatie is verkrijgen via e-mail: adeventosmalaga@gmail.com .

Algarrabo White Party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s