Lente brengt zon terug naar Nerja

NERJA – De lente van 2018 is begonnen en daarmee is tevens een (tijdelijke) streep gezet onder de uitzonderlijk lange regenperiode in Nerja en omstreken. De komende dagen voert het vertrouwde straatbeeld weer de boventoon, waarbij de zon de hoofdrol vertolkt. Zowel op maandag 26 als dinsdag 27 maart is dat het geval, waarbij de gemiddelde dag temperaturen oplopen tot circa 20 graden Celsius.

Dat laatste is volgens het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) ook nog het geval op woensdag en donderdag, al kan er dan ook sprake zijn van (sluier)bewolking. Voor vrijdag (en komend weekeinde) wordt er momenteel opnieuw regen voorzien, waarbij de temperaturen ook weer dalen naar circa 15 graden Celsius.

Infographic (c): aemet.es

Weer 20180326

2 gedachten over “Lente brengt zon terug naar Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s