Oefenduels Oranje in Nerja te zien in bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego worden alle belangrijke wedstrijden voor de Europese- en nationale competities (en ook interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. De komende dagen is er een reeks aan kwalificatie- en oefenduels te zien. Zo kan er vrijdagavond 23 maart live gekeken worden naar het duel tussen Nederland en Engeland, dat vanaf 20.45 uur in de Johan Cruijff Arena van Amsterdam wordt afgewerkt.

Ook op maandagavond 26 maart kunnen de verrichtingen van het Nederlands voetbalelftal worden gevolgd bij El Fuego, wanneer Oranje in het Zwitserse Genève aantreedt tegen Portugal. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur. Daarnaast zijn er de komende dagen nog tal van andere oefenduels bij El Fuego, aan de Calle Filipinas vlak voor de entree naar Playa Burriana, te zien.

Fuego wk 2014 cjili

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s